Τι παρέχουμε...

Ηχογραφημένα, μονόλεπτα δελτία ειδήσεων και ειδικού τύπου δελτία σε μορφή ΜP3, έτοιμα για αναπαραγωγή από το σταθμό σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εντάξετε τα δελτία στη ροή του προγράμματός σας.

Μονόλεπτα δελτία που "τρέχουν" μαζί με τη ροή των ειδήσεων ημερησίως, Δευτέρα έως Παρασκευή, αλλά και δελτία για το Σαββατοκύριακο με τη νέα μας αυτή υπηρεσία που εμείς ονομάζουμε Weekend Edition. Παράλληλα εμπλουτίσαμε και συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τη γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων μας με δελτία Αθλητικού τύπου, Οικολογικό/Πράσινο, Μόδας/Lifestyle, "Σαν Σήμερα", Showbiz, Πρόγνωσης Καιρού με τη θερμοκρασία της πόλης σας, Ωροσκόπιο/Ζώδια κλπ.

Η δημοσιογραφική μας ομάδα συλλέγει και συντάσσει όλα τα νέα από τη διεθνή και εσωτερική επικαιρότητα. Λαμβάνονται εντελώς αυτόματα από σας, τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την ώρα (11:45 - 14:45 κλπ).

Τα νέα της ημέρας ξεκινούν με το δελτίο των 06:00 και τελειώνουν με το δελτίο των 17:00, είναι όμως εντελώς στη διακριτική σας ευχέρεια το πότε θα παίζει ο σταθμός σας το δελτίο ειδήσεων, μπορείτε πχ. να πείτε στο πρόγραμμα On Air του σταθμού σας να παίζει το αρχείο NEWS.MP3 στις 09:00 στις 11:00 στις 13:00 στις 14:00 και στις 20:00, ή ακόμη στις 08:30 στις 10:30 κλπ... Όποτε εσείς το θελήσετε, το αρχείο NEWS.MP3 θα έχει πάντα τις τελευταίες ειδήσεις αφού κάθε φορά που εμείς το στέλνουμε, αυτό ανανεώνει το παλιό! Τόσο απλά!

 

Και τα ευχάριστα δεν σταματούν εδώ...
Υπάρχει ειδικό software πρόγραμμα iNews Platform, το οποίο λαμβάνει εντελώς αυτόματα όλα τα δελτία μας και τα αποθηκεύει χωρίς να χρειάζεται καμία απολύτως ανθρώπινη παρέμβαση καθιστώντας απρόσκοπτη και ανέξοδη τη ροή των ειδήσεων! Επίσης με την νέα έκδοση των δελτίων μας "Station Intro", κάθε ραδιοφωνικός σταθμός θα μπορεί πλέον να έχει τη δική του εισαγωγή/προσφώνηση/τίτλο δελτίου εξατομικεύοντας έτσι κάθε δελτίο μας!

Όντας και οι ίδιοι ιδιοκτήτες ραδιοφωνικού σταθμού, μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες μαζί σας κι έτσι καινοτομούμε με ιδέες και λύσεις με γνώμονα την απλότητα, την αυτοματοποίηση και το μικρό κόστος!
Υλοποιήσαμε λοιπόν άλλη μια πρωτοποριακή μας ιδέα με το νέο μας e-Weather Client που ενημερώνει αυτόματα με ανθρώπινη φωνή τους ακροατές σας με τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες της πόλης σας!

Στόχος μας η αύξηση της ακροαματικότητας (κατ' επέκταση και των εσόδων σας) και η διαφοροποίηση του σταθμού σας, με τις μοναδικές, οικονομικές και για πρώτη φορά διαθέσιμες υπηρεσίες στην Ελλάδα.
Από σήμερα έχετε τη δυνατότητα της εύκολης πρόσβασης στα πιο ενημερωμένα δελτία ειδήσεων γιατί:

NO NEWS IS ...BAD NEWS!

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

20+ χρόνια δυναμικής και επιτυχημένης παρουσίας στα δρώμενα του Ελληνικού ραδιοφώνου με συνεργασίες με περισσότερους από 250 ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα, την Κύπρο την Αμερική και την Αυστραλία.

Η DataMax News δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του ραδιοφώνου τον Μάιο του 2003 υλοποιώντας μια αποκλειστική ιδέα παροχής έτοιμων δελτίων ειδήσεων σε μορφή ΜΡ3 σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Η δημοσιογραφική μας ομάδα συλλέγει και συντάσσει όλες τις ειδήσεις από την εσωτερική και διεθνή επικαιρότητα, αλλά και από τον αθλητικό τύπο, τα χρηματιστήρια του κόσμου, τα ιστορικά βιβλία, την ΕΜΥ, τις πασαρέλες κλπ...

Σημαντικά Νέα

Σας υποδεχόμαστε στο ολοκαίνουριο site της DataMax, εκ βάθρων ανασχεδιασμένο και πλέον πολύ πιο φιλικό και για τον πελάτη.

Με το νέο μας site που είναι και online shop, εγκαινιάζουμε μιαν εντελώς διαφορετική προσέγγιση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, αφού πλέον έχουμε διαφορετικά πακέτα ένθετων δελτίων που συνδυάζουν ενημέρωση και ψυχαγωγία και διαφοροποιούν τα κόστη τους ανάλογα με ποιό πακέτο σας ταιριάζει καλύτερα, (Χρυσό, Ασημένιο ή Μπρούτζινο).

Επιπλέον προσφέρουμε πολύ μεγαλύτερες εκπτώσεις αν επιλέξετε μεγαλύτερη συνδρομητική διάρκεια (3, 6 ή 12 μήνες) με έκπτωση που φτάνει και τα 75%!

Σας δίνουμε επίσης την επιλογή αγοράς μεμονωμένων δελτίων πχ. μόνο δελτίο ειδήσεων, η μόνο οικολογικό, ή οικολογικό και αθλητικό κλπ. με όποιον συνδυασμό δελτίων εσείς επιθυμείτε απλά πρσθέτοντας δελτία στο καλάθι σας και επιλέγοντας τη συνδρομητική διάρκεια των 3, 6 ή 12 μηνών με την αναλογούσα πάντα έκπτωση!