Try the Live Demo
 
Get it Here

e-Weather client

Το e-Weather Client είναι ένα πρόγραμμα που εγκαθίσταται σ'έναν υπολογιστή και λαμβάνει αυτόματα τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες της πόλης σας από διάφορα έγκυρα μετεωρολογικά sites.
Έτσι λοιπόν, απαιτείται σύνδεση με το Internet είτε σταθερή είτε dial-up. Σε περίπτωση dial-up σύνδεσης το πρόγραμμα αυτόματα «ανοίγει» την σύνδεση, «κατεβάζει - λαμβάνει» τα δεδομένα για την πόλη σας από τα μετεωρολογικά sites και κατόπιν (μετά από δευτερόλεπτα) αποσυνδέεται από μόνο του από το Internet.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό?
Μετά από την αυτόματη λήψη των καιρικών συνθηκών το e-Weather Client παράγει δύο αρχεία μορφής MP3. Το πρώτο περιέχει εκφωνημένη την τρέχουσα θερμοκρασία της περιοχής σας πχ. «Η θερμοκρασία τώρα είναι 21 βαθμοί» και το δεύτερο περιέχει πληροφορίες για τους ανέμους (διεύθυνση και ένταση) πχ. «Οι άνεμοι πνέουν Βόρειο-Δυτικοί, με ένταση 5 μποφόρ».
Είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να επιλέξετε γυναικεία ή ανδρική φωνή (κάντε κλικ για άμεση ακρόαση δείγματος)!
Τα MP3 αυτά αρχεία μπορούν να παραχθούν σε οποιοδήποτε φάκελο (folder) του συστήματος σας, είτε τοπικά είτε δικτυακά και με ονομασία (filename) που ορίζετε εσείς πχ. «temperature.mp3», «wind.mp3». Τα αρχεία αυτά ανανεώνονται εντελώς αυτόματα περιέχοντας πάντα τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες. Το μόνο λοιπόν που απομένει είναι, να ορίσετε στο ON AIR πρόγραμμα σας, να «παίξει» τα συγκεκριμένα αρχεία όποιες ώρες εσείς επιθυμείτε να ενημερώνετε αυτόματα τους ακροατές σας.
Θελήσαμε όμως να ενημερώνουμε και το RDS σας με τις καιρικές συνθήκες! Ετσι λοιπόν το e-Weather Client παράγει ένα αρχείο που μπορείτε να τροφοδοτήσετε στο RDS σύστημα σας και αυτό να εμφανίζει τις καιρικές συνθήκες στις οθόνες των ραδιοφώνων των ακροατών σας!
Η πλήρης παραμετροποίηση του σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε διαφορετικές μεθόδους και τρόπους μέτρησης ανέμων, διαφορετικές μονάδες μέτρησης θερμοκρασίας κλπ.
Το πρόγραμμα κάνει μόνο του την λήψη κατά τακτά χρονικά διαστήματα που ορίζετε εσείς πχ. 15 λεπτά ακολουθώντας την παρακάτω λογική:

Σύνδεση με το διακομιστή (server) μέσω Internet... Είτε ADSL (μόνιμη σύνδεση) είτε Dial-up (παραμετρικά)...
Λήψη καιρικών συνθηκών από μετεωρολογικά sites...
Παραγωγή των σχετικών MP3 αρχείων και αποθήκευση τους στον επιθυμητό από εσάς φάκελο (folder)...
Αποσύνδεση από το Internet...(Αν πρόκειται για Dial-up σύνδεση)


Είναι λοιπόν αντιληπτό πόσο εξυπηρετικό είναι το DataMax e-Weather Client αφού μας λύνει τα χέρια εξασφαλίζοντας στον σταθμό τις τελευταίες πάντα καιρικές συνθήκες, χωρίς την απασχόληση κανενός υπαλλήλου!
Φυσικά και κατόπιν συμφωνίας, η DataMax News σας δίνει τη δυνατότητα εξατομίκευσης των μηνυμάτων για τη θερμοκρασία και τους ανέμους, διαμορφώνοντας τα όπως εσείς τα θέλετε.

Ανδρική Εκφώνηση (Μέγεθος: 106 Kb | Hits: 2129)
Γυναικεία Εκφώνηση (Μέγεθος: 104 Kb | Hits: 2032)
 
 
 

 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

20+ χρόνια δυναμικής και επιτυχημένης παρουσίας στα δρώμενα του Ελληνικού ραδιοφώνου με συνεργασίες με περισσότερους από 250 ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα, την Κύπρο την Αμερική και την Αυστραλία.

Η DataMax News δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του ραδιοφώνου τον Μάιο του 2003 υλοποιώντας μια αποκλειστική ιδέα παροχής έτοιμων δελτίων ειδήσεων σε μορφή ΜΡ3 σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Η δημοσιογραφική μας ομάδα συλλέγει και συντάσσει όλες τις ειδήσεις από την εσωτερική και διεθνή επικαιρότητα, αλλά και από τον αθλητικό τύπο, τα χρηματιστήρια του κόσμου, τα ιστορικά βιβλία, την ΕΜΥ, τις πασαρέλες κλπ...

Σημαντικά Νέα

Σας υποδεχόμαστε στο ολοκαίνουριο site της DataMax, εκ βάθρων ανασχεδιασμένο και πλέον πολύ πιο φιλικό και για τον πελάτη.

Με το νέο μας site που είναι και online shop, εγκαινιάζουμε μιαν εντελώς διαφορετική προσέγγιση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, αφού πλέον έχουμε διαφορετικά πακέτα ένθετων δελτίων που συνδυάζουν ενημέρωση και ψυχαγωγία και διαφοροποιούν τα κόστη τους ανάλογα με ποιό πακέτο σας ταιριάζει καλύτερα, (Χρυσό, Ασημένιο ή Μπρούτζινο).

Επιπλέον προσφέρουμε πολύ μεγαλύτερες εκπτώσεις αν επιλέξετε μεγαλύτερη συνδρομητική διάρκεια (3, 6 ή 12 μήνες) με έκπτωση που φτάνει και τα 75%!

Σας δίνουμε επίσης την επιλογή αγοράς μεμονωμένων δελτίων πχ. μόνο δελτίο ειδήσεων, η μόνο οικολογικό, ή οικολογικό και αθλητικό κλπ. με όποιον συνδυασμό δελτίων εσείς επιθυμείτε απλά πρσθέτοντας δελτία στο καλάθι σας και επιλέγοντας τη συνδρομητική διάρκεια των 3, 6 ή 12 μηνών με την αναλογούσα πάντα έκπτωση!